Bayer CropScience - Romania
Bayer Romania|Bayer GlobalContact|Harta site
Crop ScienceRomania Bayer Crop Science Romania
Home
Cereale
Porumb
Floarea soarelui
Vita de vie
Acaricide
Fungicide
Insecticide
Cartof
Legume
Pomi fructiferi
Sfecla pentru zahar
Rapita
Soia
Capsun
Floricultura
Pepeni verzi
Hamei
Orez
Link-uri Bayer
Vita de vie - Fungicide

Falcon 460 EC

Substante active: tebuconazol 167 g/l+triadimenol 43 g/l+spiroxamina 250 g/l. Fungicid sistemic pentru combaterea fainarii la vita de vie si a bolilor foliare si a fuzariozei la grau si orz.

 detalii
Flint Max 75 WG
Substante active: trifloxistrobin 250 g/kg+tebuconazol 500 g/kg. Fungicid sistemic si mezostemic pentru combaterea fainarii si putregaiului negru la vita de vie si a fainarii la morcov.  detalii
Folicur Solo 250 EW

Substanta activa: tebuconazol 250 g/l. Fungicid sistemic triazolic pentru combaterea bolilor la samburoase, vita de vie, mar si rapita.

 detalii
Luna Experience 400 SC

Fungicid pentru combaterea bolilor la măr, păr, sâmburoase, vița de vie, varză, praz, morcov

Substanţe active: fluopiram 200 g/l + tebuconazol 200 g/l.

 detalii
Melody Compact 49 WG

Substante active: 84 g/kg iprovalicarb + 406 g/kg Cu sub forma de oxiclorura de cupru. Fungicid cu actiune sistemica si de contact pentru combaterea bolilor la vita de vie.

 detalii
Mikal Flash

Substante active: fosetil Al 500 g/kg + folpet 250 g/kg. Fungicid cu actiune sistemica si de contact pentru combaterea manei la vita de vie.

 detalii
Profiler 71 WG

Substante active: fluopicolid 4,44% + fosetil-Al 66,7%. Fungicid sistemic de ultima generatie pentru combaterea manei la vita de vie.

 detalii
Teldor 500 SC
Substanta activa: fenhexamid 500 g/l. Fungicid cu actiune de contact si local sistemica pentru combaterea putregaiului cenusiu la vita de vie, legume, capsun, flori ornamentale si a moniliozelor la pomii fructiferi.  detalii

Urmareste-ne