Bayer Romania|Bayer GlobalContact|Harta site
Crop ScienceRomania Bayer Crop Science Romania
Home
 Acaricide
 Adeziv rapita
 Erbicide
 Fungicide
 Hibrizi de rapita
 Insecticide
 Nematocide
 Pachete tehnologice
 Tratament samanta
 Feuver 300 FS
 Mesurol 500 FS
 Peridiam Eco Red
 Poncho Beta 453.34 FS
 Prestige Extra 370 FS
 Redigo Pro 170 FS
 Sonido 400 FS
 Yunta Quattro 373,4 FS
Link-uri Bayer
Poncho Beta 453.34 FS

Substante active: clotianidin 400 g/l + beta-ciflutrin 53,34 g/l
Formulare: suspensie concentrata pentru tratamentul semintei (FS)


Insecticid cu actiune sistemica si de contact pentru combaterea daunatorilor la sfecla pentru zahar prin tratamentul semintei

 
Modul de actiune
Poncho Beta 453,34 FS este un insecticid destinat tratamentului semintelor de sfecla pentru zahar pentru controlul unui spectru larg de daunatori. Protectia este asigurata datorita efectului sinergic al celor doua molecule, actiunea complementara fiind asigurata în cele mai diverse conditii de vreme si sol. Noua substanta activa clotianidin, din clasa chimica neonicotinoide, are efect sistemic deosebit si, datorita solubilitatii extrem de reduse în apa, ramâne în zona radacinilor pentru a fi absorbita în planta, nefiind levigata de apa din precipitatii, irigare etc. Cea de-a doua substanta activa, beta-ciflutrin, este componenta de contact, actionând printr-un efect de soc dupa ingestie. Efectul cumulat al celor doua substante active asigura protectia plantelor de sfecla pentru o perioada îndelungata (6-8 saptamâni de la semanat).

 

Modul de utilizare
Daunatori: gargarita sfeclei (Botynoderes punctiventris); puricele sfeclei (Chaetocnema tibialis); gargarita frunzelor de porumb (Tanymecus dilaticollis). 

 

Doza de utilizare este de 112,5 ml produs comercial/unitate germinativa (UG). La aceasta doza, Poncho Beta nu influenteaza germinatia semintelor sau energia germinativa si nu are efect fitotoxic.
Tratamentul semintelor se va efectua numai cu masini de tratat de precizie, calibrate corespunzator, care asigura o dozare corecta si o distributie uniforma a produsului pe suprafata bobului. Semintele tratate cu Poncho Beta nu îsi pierd capacitatea de germinatie nici daca acestea sunt pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.


Get Adobe Flash player

Urmareste-ne