Bayer CropScience - Romania
Bayer Romania|Bayer GlobalContact|Harta site
Crop ScienceRomania Bayer Crop Science Romania
Home
 Acaricide
 Adeziv rapita
 Erbicide
 Fungicide
 Hibrizi de rapita
 Insecticide
 Nematocide
 Pachete tehnologice
 Tratament samanta
 Bariton Super 97,5 FS
 Feuver 300 FS
 Mesurol 500 FS
 Peridiam Eco Red
 Redigo Pro 170 FS
 Sonido 400 FS
Link-uri Bayer
Peridiam Eco Red

Substanta activa: poliarilfenol-etoxilat
Formulare: FS (suspensie concentrata pentru tratamentul semintelor)

 

Polimer de acoperire utilizat ca adjuvant impreuna cu produsele (insecto) fungicide pentru tratamentul semintelor de cereale 

Produsul nu necesita omologare pentru utilizare in Romania si nu este clasificat toxicologic
 
Mod de actiune
Produsul Peridiam, aplicat odata cu (insecto) fungicidele utilizate la tratamentul semintelor, actioneaza prin reducerea abraziunii cauzate de manipularea semintelor, reducand astfel praful format. Datorita capacitatii mari de aderenta, produsul ramane la suprafata semintelor impreuna cu substantele active folosite la tratamentul acestora, impiedicand astfel pierderile care ar putea aparea fie prin formarea prafului (datorita abraziunii) fie prin aderenta incompleta a fungicidelor sau insectofungicidelor aplicate. Totodata, Peridiam imbunatateste culoarea semintelor, in sensul uniformizarii acesteia si intensificarii nuantei.

Mod de utilizare
Doza de utilizare este de 0,5 l/t de seminte. In momentul prepararii solutiei pentru tratarea semintelor, in premixerul masinii se adauga apa in cantitate de 80% din volumul total de solutie, dupa care se adauga produsul Peridiam si celelalte produse (insecto) fungicide. La final, se adauga diferenta de apa si se agita bine. Pentru o acoperire cat mai buna este necesara miscarea continua a semintelor pe toata durata procesului de tratare. Nu este necesara nicio modificare a parametrilor masinii de tratat.


Atentie! Suspensia preparata conform procedurii de mai sus trebuie utilizata in decurs de maximum 3 zile.

 


Urmareste-ne