Bayer CropScience - Romania
Bayer Romania|Bayer GlobalContact|Harta site
Crop ScienceRomania Bayer Crop Science Romania
Home
Cereale
Erbicide
Fungicide
Insecticide
Pachete tehnologice
Tratament samanta
Porumb
Floarea soarelui
Vita de vie
Cartof
Legume
Pomi fructiferi
Sfecla pentru zahar
Rapita
Soia
Capsun
Floricultura
Pepeni verzi
Hamei
Orez
Link-uri Bayer
Cereale - Tratament samanta

Redigo Pro 170 FS

Fungicid sistemic pentru combaterea tuturor bolilor care se transmit prin sămânţă și sol la grâu şi orz 

 

Mod de acţiune

Redigo Pro 170 FS (protioconazol 150 g/l+ tebuconazol 20 g/l) este un produs inovativ cu acţiune sistemică în sămânţă şi plantulă, împiedicând dezvoltarea miceliului ciupercilor localizate pe seminţe sau în interiorul acestora. Protioconazol este cea mai eficientă substanţă activă din grupa chimică triazoli, caracterizată printr-o excepţională acţiune preventivă, curativă şi eradicativă asupra unei game largi de patogeni, având totodată efecte stimulatoare asupra creşterii plantelor. Protioconazol este cel mai eficient fungicid împotriva ciupercilor din genul Fusarium. Redigo Pro are asupra seminţelor un efect protector de lungă durată, determinând în acelaşi timp o creştere mai viguroasă a plantulelor în primele stadii de dezvoltare.

 

Mod de utilizare

Redigo Pro este uşor de utilizat datorită aderenţei foarte bune la suprafaţa seminţelor. Doza de utilizare: 0,5 l/t. Pentru realizarea unei repartizări cât mai uniforme a produsului pe seminţe, este necesar ca înainte de utilizare acesta să fie amestecat cu apă, pentru a se realiza aprox. 10 l soluţie de tratat pentru o tonă de seminţe, în funcţie şi de masa a 1000 de boabe (MMB). Este important ca în procesul de tratare să se realizeze o dozare corectă a produsului şi o distribuţie uniformă pe seminţe. Se recomandă aplicarea produsului numai pe seminţele corect condiţionate (fără impurităţi, resturi vegetale, praf în masa de seminţe).

 

Redigo Pro

• cea mai sigură soluție împotriva ciupercilor din genul Fusarium spp.;

• eficacitate stabilă în cele mai grele condiții de cultură;

• stimulează vitalitatea și performanța plantelor;

• produs de tratament sămânța universal cu acțiune completă asupra bolilor cu transmitere prin sămânță și sol, indiferent de condițiile de cultură.


anterioara  2 ⁄ 3  urmatoarea

Urmareste-ne