Bayer CropScience - Romania
Bayer Romania|Bayer GlobalContact|Harta site
Crop ScienceRomania Bayer Crop Science Romania
Home
Cereale
Erbicide
Fungicide
Insecticide
Pachete tehnologice
Tratament samanta
Porumb
Floarea soarelui
Vita de vie
Cartof
Legume
Pomi fructiferi
Sfecla pentru zahar
Rapita
Soia
Capsun
Floricultura
Pepeni verzi
Hamei
Orez
Link-uri Bayer
Cereale - Pachete tehnologice

Pachet Cereale Falcon Pro

Informaţii şi mod de utilizare
Pachetul tehnologic Falcon Pro cuprinde două produse sistemice foarte eficiente: erbicidul Sekator Progress OD şi fungicidul Falcon Pro. Cele două produse sunt perfect compatibile la dozele recomandate şi pot fi aplicate concomitent, în perioada de la începutul alungirii paiului până la apariţia frunzei stindard, pentru a proteja cultura de grâu şi orz de bolile foliare, cât şi pentru a combate principalele buruieni dicotile anuale şi perene.

Doze recomandate:
Falcon Pro: 0,6 l/ha
Sekator Progress OD: 0,1-0,15 l/ha*

Aplicând cele două produse concomitent, cultura este tratată cu un număr de cinci substanţe active, două cu acţiune erbicidă şi trei cu acţiune fungicidă, asigurând astfel un tratament complex, complet şi de mare eficacitate la culturile de grâu şi orz.

Pentru prepararea soluţiei se umple rezervorul de soluţie aproximativ 50% cu apă, se adaugă cantitatea necesară din produsul Falcon Pro, după care se adaugă cantitatea de erbicid Sekator Progress şi se completează cu restul de apă. Volumul de soluţie este de 200-400 l/ha. Suprafața tratată cu un Pachet Falcon Pro este de 25 ha.*

Atenţie! Bidoanele cu produs se agită energic înainte de utilizare. 
Nu se recomandă supradozarea niciunui produs din pachetul tehnologic.

 

* Recomandam utilizarea pachetului Falcon Pro pentru suprafata de 20 ha atunci cand se aplica in conditii de infestare puternica cu buruieni, precum si impotriva buruienilor dificil de combatut: Cirsium arvense (palamida, max. 10 cm), Sonchus arvensis (susai), Descurainia sophia (voinicica), Ambrosia artemisiifolia (iarba parloagelor) (buruieni in faza de 2-4 frunze).

 


1 ⁄ 1

Urmareste-ne