Bayer Romania|Bayer GlobalContact|Harta site
Crop ScienceRomania Bayer Crop Science Romania
Home
Ghidul buruienilor
Buruieni dicotiledonate
Buruieni monocotiledonate
Glosar de termeni
Buruienile in cultura
orezului
Ghidul daunatorilor
Ghidul bolilor la cereale
Ghidul bolilor la rapita
Crop Compendium
Calculator de dilutii
Echipamentul de protectie
Link-uri Bayer
Ghidul buruienilor
Ghid de buruieni dicotiledonate
 
Ghidul cuprinde descrierea celor mai importante buruieni dicotiledonate cu semnificatie economica in protectia culturilor, inclusiv fotografii in diverse stadii ale ciclului lor de viata. Pentru detalii referitoare la o anumita buruiana, utilizati imaginile prezentate sau selectati din lista de nume denumirea stiintifica sau populara.
Ghid de buruieni monocotiledonate
 
Ghidul cuprinde descrierea celor mai importante buruieni monocotiledonate întâlnite în diversele culturi, inclusiv fotografii care sa va ajute la identificare. Pentru detalii referitoare la o anumita buruiana, utilizati imaginile prezentate sau selectati din lista de nume denumirea stiintifica sau populara.
Compendiu de buruieni in cultura orezului
 
Un valoros compendiu al culturii orezului, cuprinzand peste 800 de imagini a peste 110 specii de buruieni caracteristice. De asemenea gasiti imagini generale referitoare la cultura orezului, biologie si tehnologie.
Glosar de termeni
 
Termeni precum "Auricul" sau "Stolon" nu va spun nimic? Veti gasi in cele ce urmeaza prezentarea succinta a celor mai importanti termeni utilizati la descrierea buruienilor. Fara a intra in detalii si cu ilustratii usor de inteles - tot ce va trebuie pentru a intelege descrierile din ghidul de buruieni.

Urmareste-ne